Work with us

Verhuurmakelaar

Dutch Renting is een dienstverlener die zich voornamelijk bezig houdt met het bedienen van internationale bedrijven en expatriates die zich vestigen in Nederland. Wij bieden opmaat oplossingen mbt huisvesting, 'settle-in' diensten, en advies voor cliënten in de regio Amsterdam en omstreken. Omdat de opdrachten “tailor made” zijn is Dutch Renting in staat om extra service te verlenen om zo aan de wensen van de klant te voldoen, dit in het kader van “telling is not selling”.

Door de toename van internationale bedrijven die zich vestigen, of willen uitbreiden, in Nederland hebben wij met spoed een particulier/commercieel verhuurmakelaar nodig met minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Functieprofiel

Ben je op zoek naar een creatieve en uitdagende baan in het vastgoed! Wij zijn op zeer kort termijn op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar (particulier/commercieel) vanaf 32 uur per week in Amsterdam en omstreken die zich binnen ons kantoor verder ontwikkelt tot expert particulier/commercieel verhuur in de regio Amsterdam.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega die houdt van onvoorspelbare opdrachten die bij ons binnen komen. Opdrachten variëren van het zoeken van een woning, het vinden van een geschikt beleggingsobject zoals een hotel, tot het vinden van een geschikte kantoorruimte voor een multinational met meer dan 200 medewerkers.

Dit vergt op HBO niveau 3 jaar werk ervaring als (verhuur)makelaar, commerciële en communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, maar vooral inzet, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, werken met deadlines en bijhouden van een goede administratie.

Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij in staat is zelfstandig als in teamverband optimaal te functioneren en pro actief mee te denken aan oplossingen en voorstellen voor onze cliënten.


Wij horen graag van u. Graag uw motivatiebrief en CV per email aan info@dutchrenting.nl

Call us if you have any questions!

Let us call you!