Over ons

Dutch Renting staat tot uw dienst!

Dutch Renting is een verhuurmakelaar met jaren professionele ervaring in huren, verhuren en beheren van woningen. Wij verhuren woningen voornamelijk aan expats die werken voor multinationals, maar ook aan bedrijven en ieder die een woning zoekt.

Dutch Renting is gevestigd in Amsterdam, maar levert haar diensten door heel Nederland. Wij verhuren kamers, studio's, appartementen, eengezinswoningen en villa's. Naast het verhuur richten wij ons ook op verbouwingen, renovaties en het inrichten van uw woning. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat al uw wensen vervult worden.

Dutch Renting neemt al uw zorgen uit handen en maakt een plan van aanpak op basis van uw wensen.

  • 90% verhuren wij binnen een maand
  • Eigen netwerk van professionals
  • Landelijke dekking met landelijk huurdersnetwerk
  • Grootste online bereik
  • Meest uitgebreide screening huurders
  • Gericht op groei en behoud van uw vastgoed

Wij luisteren, adviseren en realiseren op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Indien u meer informatie wilt over onze diensten en of aanbod zijn wij via de e-mail en telefonisch te bereiken op :
info@dutchrenting.nl en op 020-800 66 09/06-81 45 86 08.

Uiteraard bent u van harte welkom om uw wensen te bespreken met één van onze consultants op de Veemkade 328, 1019 HD in Amsterdam.

===============================================

Vinod Mungra

Vinod Mungra, directeur en oprichter van Dutch Renting, heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van diensten aan internationale bedrijven en hun (expat) werknemers. Bij Dutch Renting combineert Vinod zijn achtergrond bij het helpen van klanten bij nationale en internationale opdrachten met uitgebreide kennis van de vastgoed verhuurmarkt.

Het resultaat is een professionele dienstverlenende onderneming die op maat gemaakte verhuur oplossingen biedt aan zowel zakelijke professionals als verhuurders. Zoals Vinod vaak zegt: "Elke klant heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen vereisten, er is geen uniform, we luisteren, denken met u mee en creëren een unieke aanpak voor elke situatie."

Contact: info@dutchrenting.nl || + 31- (0) 6 - 8145 8608

===============================================

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!